Jungmannova 1337/28, Kyjov

Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů dle GDPR

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost Webdesign Inergo s.r.o., se sídlem v Brně na Lidická 700/19, IČ: 07814313, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném krajským soudem v Brně, v oddíle C, složce 110395 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, adresu, cookies, IP adresu. Zmíněné osobní údaje zpracováváme pro marketingové účely, pro zpracování objednávek a Správce je bude zpracovávat 3 roky.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email nebo dopis na adresu společnosti.

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Česká pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ: 47114983, vedené u Městského soudu v Praze v oddíle A, vložce 7565, jako poskytovatel spedičních služeb

Případně další společnosti, jejichž služby zatím Správce nevyužívá.

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět. Požadovat po nás můžete zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit či aktualizovat, požádat nás o smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.